Nebankovní hypotéka alias podnikatelský úvěr

Z vlastní zkušenosti a zkušenosti mnohých klientů víme, že ani v dnešní době bohužel není jednoduché peníze sehnat. Ani v minulosti to nebylo tak snadné a to byly úrokové sazby ještě daleko vyšší a překračovaly kolikrát až neúnosnou hranici a přesto si lidé potřebovali půjčit a i přes vysoké úroky si půjčovali, protože mnohdy jinou možnost neměli a tak kolikrát přeplatili hodně vysoké částky. V dnešní době je tomu všemu jinak, úrok je velice nízký z dlouhodobého vývoje a oproti minulosti, ale stále se musíte prokazovat příjmy, dokládat své výdaje a mnohdy další a další informace, abyste na nějakou půjčku, hypotéku či úvěr dosáhli. Jak je to s našimi produkty?
usměvavý muž v košili a saku pije z hrníčku, sedí za stolem a má před sebou notebook
· Pod názvem nebankovní hypotéka najdete podnikatelský úvěr. Ten si mohou sjednat podnikatelé, firmy, nebo lidé samostatně výdělečně činní, což opět znamená nějaký podnikatelský subjekt.

Co se skrývá pod pojmem americká hypotéka bez registru

Tento zažitý název necháváme z toho důvodu, že si na něj lidé potažmo podnikatelé zvykli a stále jej používají. Americká hypotéka bez registru pomůže najít způsob překonat všechny překážky.
dům již skoro postavený světlé barvy s šedou střechou, před ním neupravený písčitý terén
Podobný produkt najdete také pod názvy:
1) Bez registrů – tento typ je vhodný pro podnikatele, kteří mohou své závazky platit i z dlouhodobého hlediska a mohou splácet až 30 let. V tomto případě nám název napovídá, že se jedná o typ úvěru, kde se takzvaně neřeší registry, čili se nenahlíží ani do jednoho typu. Bankovní ani nebankovní se neprojíždí, takže nevadí, pokud v nich máte záznam. Úvěr i přesto můžete získat.
2) Bez doložení příjmů – v tomto případě nemusíte dokládat daňové přiznání.
Každý produkt má svá vlastní specifika, proto dobře vybírejte. Podmínky však zůstávají stejné, jako znáte například z běžné banky.
Základní pojmy se používají zcela běžně. Jistě není nutné představovat hypotéku nebo půjčku.

Publikováno v Nezařazené